Pages

TRAGEDI KEBAKARAN DI RUMAH FAMILY KU..(21/4/11 jam 3.30 petang)

Views
Hari khamis keje sekerat hari je, sbb nak bawak si kecik g check-up kat klinik..tb2 dapat panggilan dari abg bagitau rumah mak & abah kat kg terbakar..berderau hati ku mendengarnye..igtkan ckit je..xpuas hati call la no tel rumah, xdapat..call abah ngan abg pun xdapat..lastly call umh mak saudara sebelah..sepupu angkat n ty kadaan rumah mak & abah..dia kata HABIS RUMAH KAU...terfikir sejenak...macam mana ngan mak, abah, abg n anak2 buah aku????aku dah mula xtentu arah...trus kemas2 barang n terus balik ke kg...dalam perjalanan balik, aku try call akk aku dia kata semua selamat tp, rumah abis la terbakar..satu barang pun xdapat diselamatkan...sampai je rumah aku mengucap panjang tengak kadaan rumah ku...alangkah sedihnya umah ayg aku dibesarkan hilang sekelip mata...yang tggal hanya abu2, besi2, yang hanya sudah hitam...ape2 pun aku bersyukur kerana semua yang ade di dalam rumah terselamat...HANYA TINGGAL KENANGAN...

SEBELUM ...



SELEPAS...











BANTUAN DARIPADA PELBAGAI PIHAK...TERIMA KASIH SEMUANYA











Korang Suke Korang LIKE

Comments
0 Comments

0 ulasan:

Post a Comment

* As'Salam...
* Sila tinggalkan komen korang kat sini..
* SATU pun jadik la...hihihi.

Dapur Tanpa Sempadan...

BEN ASHAARI

! ✿LYSSA FAIZUREEN✿ !